Emery van Donzel

Ik ben Emery van Donzel, geboren in Nijmegen en woon met mijn gezin sinds 2011 in het pittoreske Cuijk. Naast mijn beroep als inkoper ben ik massagetherapeut, gespecialiseerd in ayurvedische, energetische en andere ontspannende massages.

 

Herstel van mijn lichaam en geest

Een aantal jaren geleden, tijdens mijn reizen naar China, stelden mijn Chinese collega’s mij voor om na werktijd eens mee te gaan naar een echte Chinese massagesalon. Een massage was namelijk “goed voor het herstel van mijn lichaam en geest”, vertelden ze mij. Dat had ik dus nog nooit gedaan...zo’n massage. Die eerste keer heb ik daar een beetje aarzelend mee ingestemd. Eenmaal daar maakte ik kort kennis met de dienstdoende masseur en ging een beetje schuchter op de massagetafel liggen. Maar de anderhalf uur durende behandeling bleek een echte belevenis en voelde geen seconde te lang. Als herboren en een heel mooie ervaring rijker ben ik weer naar buiten gestapt. Ik was helemaal om!

In China en andere Aziatische landen is massage onderdeel van de cultuur en dagelijkse levensstijl. Mensen laten zich daar zeer regelmatig masseren om te ontspannen, te ontstressen van werk en om ziekte te voorkomen. Gelukkig ervaren steeds meer mensen in onze Westerse samenleving ook de positieve werking van massage.

 

Wellnessmasseur

Weer terug in Nederland bleef ik zo enthousiast, dat ik besloot om mezelf te bekwamen in het massagevak. Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen. Ik wilde anderen ook graag laten ervaren wat een regelmatig moment op de massagetafel teweeg brengt. Dit doet wonderen in deze jachtige maatschappij en zorgt voor een reset van lichaam en geest. Inmiddels ben ik gediplomeerd wellness- en energetisch masseur en ontvang ik je graag in mijn praktijk in Cuijk om ff te relaxen!

 

Intake bij ff Relaxen

In mijn massagepraktijk “ff Relaxen” kun je dan ook terecht voor verschillende soorten massages. Bij een eerste ontmoeting geef ik je uitleg over de mogelijkheden. Onder het genot van een glas kruidenthee nemen we samen door welke massage of combinatie van massages het beste bij jou past. De behandelingen duren 60 tot 120 minuten en verzorg ik in een prettige ruimte aan de Stroomrug 6 in Cuijk. Ben je ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met me op. Daarnaast nodig ik je van harte uit om een afspraak met mij in te plannen voor een ontspannende massage.

Tot ziens,

Emery